De Graafschap met tweede keeper tegen Ajax

3 augustus 2011, 08:29   Bijgewerkt: 3 augustus 2011, 08:37

De Graafschap is nog altijd op zoek naar een nieuwe eerste doelman, maar in Doetinchem gaat men er inmiddels vanuit dat deze zoektocht niet voor de start van het seizoen voltooid zal zijn. Yves de Winter van Westerlo was een belangrijke kandidaat, maar zijn komst is onhaalbaar gebleken. De club gaat er nu vanuit dat tweede keeper Joost Terol tijdens de seizoensouverture tegen Ajax onder de lat staat.

Volgens Leen Looyen, de technisch directeur van De Graafschap, was De Winter (24) te duur. "Het is afgeketst op de transfersom. Wij gaan nu verder met ons lijstje. Daarin gaan we nauwkeurig te werk. Nee, tegen Ajax zullen we nog geen nieuwe doelman hebben", zegt hij in De Telegraaf. De Graafschap haalde deze transferperiode tot dusver Xhelil Abdulla, Dulee Jonhnson en Michael de Leeuw. Benjamin Vomacka en Nenad Sreckovic waren onlangs op proef en kunnen ook een contract tekenen. "Met die twee spelers, plus een nieuwe doelman, is onze selectie voor het nieuwe seizoen rond. Als we dat voor elkaar krijgen, zijn wij blij", aldus Looyen.

Vorig seizoen was Boy Waterman de eerste keeper van De Graafschap. De voormalig jeugdinternational is echter overgestapt naar het Dutise Alemannia Aachen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen