Ajax maakt indruk tegen Independiente

24 juli 2011, 16:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax lijkt klaar voor de start van het nieuwe seizoen. In de eigen Amsterdam ArenA overtuigde de landskampioen zondag in een oefenwedstrijd tegen Independiente. De Argentijnen werden met maar liefst 5-1 over de knie gelegd.

Christian Eriksen opende vroeg in de wedstrijd de score voor Ajax. Hij profiteerde handig van een fout van de Argentijnse doelman. Na rust vestigde Aras Özbiliz de aandacht op zich. De invaller tekende in de eerste minuten van de tweede helft voor een loepzuivere, razendsnelle hattrick en tilde de score daarmee van 1-0 naar 4-0. Theo Janssen miste daarna een penalty, waarna Benitez de eer redde voor de bezoekers uit Argentinië. Het slotakkoord was weer voor Ajax. Ebecilio maakte de 5-1.

Bij Ajax stonden aanwinsten Theo Janssen en Kolbeinn Sigthórsson in de basis. Na de pauze kwam ook de Zuid-Afrikaan Thulani Serero in de ploeg. De spelmaker ontpopte zich direct tot één van de grote smaakmakers aan Amsterdamse kant.

De ontmoeting tussen Ajax en Independiente was een herhaling van de finale van het WK van 1972. Toen wonnen de Amsterdammers over twee duels met 4-1. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen