Transfervrije Velthuizen: "Laat clubs maar bellen"

18 juli 2011, 09:40

Na een mislukt avontuur bij Hercules Alicante aast Piet Velthuizen op een nieuwe kans. Het contract van de doelman bij de Spaanse club is ontbonden en dus kan hij transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij houdt zijn telefoon in de gaten.

"De laatste drie weken ben ik, met en zonder bal, volop in training. Laat de clubs maar bellen", zegt hij in De Telegraaf. Een voorkeur voor een club of competitie heeft hij niet. "Ik ben niet in de positie om kieskeurig te zijn. België, Nederland, Duitsland, Engeland, Italië, Frankrijk of Spanje: het maakt me niks uit. Het belangrijkste is om een stabiele club te vinden, die gewoon betaalt en normaal met spelers omgaat."

Van Hercules heeft Velthuizen nog vijf maanden salaris tegoed. "Vanaf dag één was de club eigenlijk slecht met betalen. Dan denk je nog: ‘dat komt wel, het is toch een Primera División-club’. Maar als je het bijna nooit krijgt en vervolgens hoort dat de hele selectie dat probleem heeft, ga je je toch wel achter je oren krabben. Hoeveel ik nog krijg? Tonnen euro’s", aldus de 24-jarige keeper, die aast op sportieve revanche. "Vanaf nu wil ik bij een nieuwe club weer de echte Piet Velthuizen laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen