Hadouir twijfelt over 'uitstekend contract' Aachen

18 juli 2011, 08:46

Anouar Hadouir dubt over zijn toekomst. De 28-jarige aanvaller kan tekenen bij het Duitse Alemannia Aachen, dat hem inmiddels een contract voorgeschoteld heeft. Maar de oud-speler van Roda JC weet nog niet of hij daar op in wil gaan.

"De club heeft me echt een uitstekend contract aangeboden, maar ik wil geen overhaaste keuze maken. Ik ben op een leeftijd gekomen dat mijn volgende club honderd procent ’raak’ moet zijn", zegt de transfervrije aanvaller in De Telegraaf.

Eerder toonde ook het Engelse Middlesbrough concrete belangstelling, maar een overstap naar die club is inmiddels geen optie meer. Verder heeft Hadouir geen ijzers meer in het vuur. "Er is wel wat meer interesse, maar nog niet heel concreet. Ik vind het wel de moeite waard om nog even te wachten. Mijn voorkeur gaat uit naar het buitenland, maar ik sluit de eredivisie zeker niet uit", zegt de Bosschenaar.

Mocht Hadouir toch voor Aachen kiezen, dan treft hij daar twee landgenoten. Ook Bas Sibum en Boy Waterman tekenden deze zomer bij de Duitse tweedeklasser.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen