Clichy: "Wil prijzen winnen, niet slechts erom strijden"

17 juli 2011, 13:07

Gaël Clichy verruilde onlangs Arsenal voor Manchester City. Daarmee kwam er een einde aan een achtjarig dienstverband van de Fransman bij The Gunners. Clichy is duidelijk waarom hij koos voor de gevoelige overstap: hij wil prijzen daadwerkelijk gaan winnen en niet slechts erom strijden,

"Na acht jaar bij Arsenal was het verleidelijk voor mij om daar een nieuw contract te tekenen en daar te blijven, want het is een fantastische club, die altijd meedoet om de prijzen. Maar op een gegeven moment wilde ik niet alleen meer strijden om de prijzen, ik wilde ze ook winnen. Ik wilde naar een club die de prijzen ook kan winnen", laat Clichy weten aan Sky Sports.

"Ik ben bij City gaan spelen, omdat ik aanvoelde dat deze club klaar is om belangrijke prijzen in de wacht te slepen in de komende paar jaar", gaat de verdediger verder. "Toen sjeik Mansour deze club overnam, heerste er veel scepsis en ikzelf was ook sceptisch."

Volgens Clichy mogen The Citizens zich nu al een topclub noemen. "Ik vind echter dat City zich heeft bewezen en nu tot de topclubs behoort. Ik zit hier nu slechts een week, maar ik zie om me heen dit het een sterke ploeg is."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen