Kuyt rekent op Champions League-voetbal in 2012

17 juli 2011, 11:47

Dirk Kuyt hoopt dat Liverpool volgend seizoen hoge ogen gaat gooien in de Premier League. De Engelse grootmacht presenteerde vrijdag met Stewart Downing al de vierde nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen. Kuyt hoopt dat zijn club er met de nieuwe versterkingen in zal slagen om zich volgend jaar tenminste voor de Champions League te plaatsen.

"Het afgelopen seizoen was toch teleurstellend. Een zesde plaats is niet goed genoeg voor ons", aldus de Nederlandse international, die zich met zijn club in Singapore voorbereidt op het nieuwe seizoen. "Het is een mooie uitdaging voor ons om in ieder geval voor kwalificatie voor de Champions League te gaan."

Ook Downing, die voor liefst 23 miljoen euro overkwam van Aston Villa, beseft dat zijn nieuwe club snakt naar sportief succes. "Het zou mooi zijn als we wat winnen. Ik weet zeker dat iedereen datzelfde doel voor ogen heeft, ik ben niet de enige. Mijn doel is om me in het team te voegen, goed te spelen en iets terug te geven, omdat de coach zijn nek heeft uitgestoken om me hier naartoe te halen. Hopelijk kan ik hem wat teruggeven."

Naast Downing verwelkomde Liverpool eerder al Charlie Adam en Jordan Henderson en Alexander Doni.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen