"Aanbieding van Excelsior was niet verantwoord"

15 juli 2011, 11:17   Bijgewerkt: 15 juli 2011, 11:31

Cees Paauwe tekende onlangs bij topklasser Quick’20, maar mocht er voor 31 augustus nog een club uit het betaald voetbal voor hem komen, dan is hij vrij om te vertrekken. Die kans is naar eigen zeggen vrij groot. “De interesse is er”, reageert de 33-jarige Paauwe op de website van zijn management Sport-Promotion.

“Er is momenteel via belangstelling van een eredivisieclub en twee clubs uit het buitenland”, weet Paauwe. “Dat zal ik af moeten wachten. Maar mijn doel is duidelijk. Ik ben 33, nog jong voor een keeper, en ik heb vorig jaar een lekker seizoen gedraaid bij Excelsior op het hoogste niveau. Daar ligt mijn ambitie dus ook.”

Excelsior en Paauwe zagen een verlengde samenwerking wel zitten, maar konden desondanks geen overeenstemming over een nieuw contract bereiken. Paauwe: “Ze hebben hun maximale bod uitgebracht om nog een jaar met elkaar verder te gaan, maar het was voor mij persoonlijk niet verantwoord. Ik speelde vorig jaar zo'n beetje voor hetzelfde contract en moest toen al interen op mijn reserves om rond te komen. Dat wilde ik niet meer, hoewel we nog steeds niet praten over grote bedragen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen