Rijsbergen nog geen keuzeheer Indonesië

14 juli 2011, 13:09

Een woordvoerder van de voetbalbond van Indonesië meldde donderdag dat Wim Rijsbergen de nieuwe bondscoach van het Aziatische land is. De trainer zelf houdt echter nog even een slag om de arm.

“Ik ben geïnteresseerd in de baan. Dus zou het allemaal goed moeten komen”, zegt Rijsbergen op de website van zijn management Sport-Promotion. “Maar is nog veel te regelen. Officieel ben ik nog steeds de trainer van PSM Makassar.”

Naar die club stapte Rijsbergen in januari van dit jaar over. Hij heeft er nog een contract voor anderhalf jaar, maar het is nog onduidelijk of hij dat uitdient omdat het Indonesische voetbal momenteel op zijn gat ligt. Rijsbergen laat de ontwikkelingen op zich af komen, al verwacht hij wel de nieuwe keuzeheer van Indonesië te worden.

Ook Richard Knopper is actief bij PSM Makassar. De middenvelder lijkt wel bij die ploeg te blijven. “Ik heb de nieuwe aanbieding nu binnen en die ben ik samen met mijn management Sport-Promotion aan het bekijken”, reageert de oud-Ajacied. “Ik keer graag terug bij Makassar, het eerste half jaar is me uitstekend bevallen. Dus wat mij betreft ben ik er bij als de nieuwe competitie begint.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen