Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mexicaanse belangstelling voor PSV'er 'Maza'

Mexicaanse belangstelling voor PSV'er 'Maza'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juli 2011 – Indien de papieren op tijd in orde komen, traint Francisco Rodriguez vanaf woensdag weer mee met PSV. Maar als het aan ‘Maza’ zelf ligt, is dat maar van korte duur. De Mexicaanse verdediger zinspeelt namelijk op een vertrek uit Eindhoven.

Technisch directeur Marcel Brands laat in gesprek met het Eindhovens Dagblad weten dat er ‘sluimerende belangstelling’ vanuit Mexico voor ‘Maza’ is. Rodriguez miste tot nu toe de hele voorbereiding van PSV. De international werd vorige week vrijgesproken, nadat hij positief testte op het verboden middel clenbuterol.

Rodriguez speelt sinds de zomer van 2008 voor PSV. De Eindhovenaren namen hem destijds over van de Mexicaanse topclub Guadalajara.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd