Fer op ramkoers: "Ik teken niet bij"

11 juli 2011, 16:18   Bijgewerkt: 11 juli 2011, 16:26

Een breuk tussen Feyenoord en Leroy Fer lijkt onvermijdelijk. De middenvelder wil zijn tot 2012 lopende contract bij de Rotterdamse club niet verlengen. Hij hoopt op een transfer naar FC Twente, laat hij weten in een interview met NUsport.

"Ik ben duidelijk geweest; ik teken niet bij. Ook niet als ik deze zomer niet wegkom", is de duidelijke taal van Fer. Als Feyenoord de middenvelder (21) dit jaar niet verkoopt, zal hij dus volgend jaar transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club. Vooral om die reden snapt hij niet waarom Feyenoord onlangs een bod van FC Twente op hem van tafel veegde. "Aangezien de club nu nog miljoenen aan me kan verdienen, kunnen ze me maar beter naar Twente laten gaan. Ik heb nog maar een eenjarig contract, als je dan nog miljoenen voor me kunt pakken, zou ik dat als club altijd doen."

Fer ziet FC Twente nu als een ideale stap in zijn loopbaan. "Mijn zaakwaarnemer houdt alle buitenlandse interesse momenteel af, want ik wil me het liefst in Nederland blijven ontwikkelen. En ik denk dat Twente dan een goede stap is."

Naar verluidt heeft Twente zo'n twee miljoen euro over voor de neo-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen