RKC bedeelt Van Mosselveld dubbelrol toe

25 juni 2011, 23:38

RKC Waalwijk is erg te spreken over de verrichtingen Frank van Mosselveld. De kampioen van de Jupiler League van afgelopen seizoen is daarom een nieuw tweejarig contract overeengekomen met de 27-jarige verdediger, zo meldt de club uit Brabant. Van Mosselveld gaat naast zijn werkzaamheden op het veld ook een commerciële functie bij de club bekleden.

"Over de exacte invulling van de commerciële taken van Frank gaan we het binnenkort hebben", laat directeur algemene zaken Justin Goetzee op de officiële website van RKC weten. "Onze commerciële afdeling kent een te lage bezetting en kan zeker in de Eredivisie versterking gebruiken. Ik ben blij dat we daarvoor juist Frank aan ons hebben weten te binden, omdat hij als speler van het eerste elftal én Waalwijker nog makkelijker deuren opent. Ik ben ervan overtuigd dat hij zowel binnen als buiten de lijnen van waarde gaat zijn voor RKC.

Van Mosselveld is blij met zijn contractverlenging bij de Brabanders. "Ik heb er altijd vertrouwen in gehouden dat het rond zou komen met RKC. Er was interesse van andere clubs, maar die heb ik afgehouden omdat ik graag voor RKC wilde blijven spelen. Dat ik nu ook op commercieel gebied mijn steentje kan gaan bijdragen, zie ik als een mooie uitdaging."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen