Schreurs kiest voor degradant Willem II

Schreurs kiest voor degradant Willem II

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 juni 2011 – Willem II heeft Danny Schreurs verleid tot een overstap. De spits van FC Zwolle stond ook in de belangstelling van een aantal Eredivisie-clubs, maar koos uiteindelijk voor de degradant. 

Schreurs had ook de interesse gewekt van VVV Venlo, De Graafschap en ADO Den Haag. Willem II trok aan het langste eind. “Ja, het was een moeilijke keuze. Ik wilde gewoon heel graag in de Eredivisie spelen. Toch moet je op een gegeven moment de knoop doorhakken”, zegt hij in Voetbal International. “Bij Willem II staat een elftal dat mee gaat doen om de titel en volgend jaar weer in de Eredivisie wil gaan spelen.”

“Ik kan een belangrijk onderdeel van dit elftal worden”, vervolgt Schreurs. “Mijn Eredivisie-droom is niet veranderd. Daarom moeten we dit jaar met Willem II zien te promoveren. Ik ga wel gewoon in Tilburg wonen, maar het is fijn de mensen om wie ik geef dichter bij me in de buurt te hebben. Ik kan niet wachten op de seizoensstart.”

Reacties

gerelateerd