Modric wil Spurs verruilen voor Chelsea

Koen Freriks
18 juni 2011, 09:12

Luka Modric heeft zijn wens uitgesproken om Tottenham Hotspur te verlaten. De 25-jarige middenvelder wil graag de overstap maken naar Chelsea, dat zeer gecharmeerd is van de Kroaat. "Ik heb hier genoten, maar nu is het tijd om naar een andere club op zoek te gaan", zegt hij zaterdag in The Daily Mail.

Modric had zich tot vandaag op de vlakte gehouden over zijn toekomst. De lichtvoetige spelmaker vindt het echter tijd voor een stap naar een echte topclub. "Ik heb een afspraak gemaakt met de voorzitter. Toen ik hier mijn contract tekende, heeft hij gezegd een serieus bod van een andere club te overwegen."

Modric heeft van Chelsea vernomen dat het diep in de buidel wil tasten voor hem. "Ik wil in Londen blijven. Mijn familie is hier gelukkig en houdt van de stad. Chelsea is een topclub met een ambitieuze eigenaar. Ze hebben geweldige spelers en willen volgend jaar voor de landstitel en winst in de Champions League spelen", motiveert hij zijn keuze. 

De Kroatische international kwam medio 2008 voor een kleine 19 miljoen euro over van Dinamo Zagreb. Spurs wil bij een verkoop 35 miljoen overhouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen