Safari: "Wil met Anderlecht meedoen in Europa"

Safari: "Wil met Anderlecht meedoen in Europa"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 juni 2011 – Behrang Safari is nog maar net gearriveerd bij Anderlecht of hij blaast al hoog van de toren. De Zweedse international, die onlangs transfervrij overkwam van de Zwitserse kampioen FC Basel, geeft aan met Paarswit de titel te willen pakken en hoopt ook in Europa aansprekende resultaten te behalen met zijn nieuwe club.

"Ik weet dat Anderlecht vorig jaar een moeilijk seizoen heeft gehad, maar ze hebben de ambitie om opnieuw goed te presteren in Europa. Straks wil Anderlecht ook weer kampioen worden en Champions League spelen", laat Safari weten in Het Nieuwsblad. De verdediger was na de Zwitserse competitie toe aan een nieuwe uitdaging. "Ik won genoeg titels en bekers met Basel en was toe aan een nieuwe uitdaging. Een nieuw land en een nieuwe competitie zijn altijd verrijkend voor een voetballer."

De mandekker had naar eigen zeggen ook de keuze uit enkele laagvliegers in grotere competities, maar heeft weinig trek in het spelen van degradatievoetbal. "Er was interesse uit Duitsland, Spanje en Italië, maar ik speel liever voor de prijzen in België dan voor het behoud in een topcompetitie."

Anderlecht eindigde het afgelopen seizoen weliswaar als eerste in de reguliere competitie,maar in de play-offs om de titel kwam de Belgische topbclub niet verder dan de derde plaats.

Reacties

gerelateerd