Japan
1 – 1
Kroatië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Almere City 'voelt zich gesterkt' door Cruijff

Almere City 'voelt zich gesterkt' door Cruijff

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 juni 2011 – Eerder op vrijdag maakte de KNVB bekend dat Almere City FC de plaats van het failliete RBC Roosendaal inneemt in de Jupiler League. De club degradeerde vorige maand uit de eerste divisie en was eigenlijk veroordeeld tot het spelen in de Topklasse, maar heeft nu toch reden tot juichen. Volgens algemeen directeur Raymond Groenteman is het geloof van Johan Cruijff bepalend geweest voor het eigen kunnen van de club uit Almere.

"Allereerst wil ik RBC sterkte wensen met afwikkelen van dit proces", liet de algemeen directeur van Almere City op een persconferentie weten. "Het is natuurlijk uiterst vervelend voor die club, maar de één zijn dood is de ander zijn brood. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet blij ben met hoe het nu gegaan is voor ons."

Groenteman is dankbaar voor het geloof dat Cruijff in de club heeft getoond. "Komend seizoen willen we meedoen om een periodetitel of anders een plek bij de eerste acht. Johan Cruijff heeft de laatste tijd veel contact gehad met Tonny Bruins Slot (lid van de Raad van Commissarissen, red.) en hij was heel positief over de toekomst van de club. Als Cruijff het niet zag zitten waren we meteen gestopt met Almere City."
Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd