MacDonald moet weg, maar wil meetrainen

17 juni 2011, 09:32   Bijgewerkt: 17 juni 2011, 09:38

Sherjill MacDonald mag vertrekken bij Beerschot AC, maar dat wil niet zeggen dat hij de club per direct de rug toedraait. De Nederlandse aanvaller heeft nog geen nieuwe club gevonden en wil tot die tijd gewoon meetrainen met de A-selectie.

"Het kan best zijn dat Beerschot van me af wil, maar ik heb hier nog een contract en ik ga niet naar om het even welke club", zegt de voormalig jeugdinternational in het Gazet van Antwerpen. "De komende dagen hoop ik in alle rust te weten te komen hoe mijn situatie nu precies is en wat de prijs op mijn hoofd is. Daarna zie ik wel."

"Intussen ga ik ervan uit dat ik gewoon kan meetrainen. Uiteindelijk heeft de club er ook alle baat bij om mij met het oog op een transfer zo fit mogelijk af te leveren."

Trainer Jacky Mathijssen van Beerschot AC, het voormalige Germinal Beerschot, lijkt weinig problemen te hebben met de eventuele aanwezigheid van MacDonald op het trainingsveld. "Spelers zijn tegenwoordig meer dan ooit meester over hun eigen situatie. Daar moet je mee leren leven. MacDonald heeft nog een contract. Zolang hij bij ons is, is hij meer dan welkom op de training. Het lijkt me logisch dat we het maximale doen om hen voor te bereiden op hun volgend avontuur, hier of elders."

MacDonald is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. In het verleden speelde hij voor onder meer Anderlecht, AGOVV Apeldoorn en Heracles Almelo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen