Genk-troef De Bruyne staat open voor Anderlecht

17 juni 2011, 09:25

De Belgische landskampioen Racing Genk raakt mogelijk één van zijn belangrijkste spelers kwijt. Kevin de Bruyne aast op een transfer, zegt hij in Het Laatste Nieuws. Zelfs een overstap naar concurrent Anderlecht ziet de aanvaller wel zitten.

"Op vakantie in Kreta heb ik tijd gehad om na te denken over mijn toekomst. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik aan een nieuwe uitdaging toe ben", aldus de pas 19-jarige aanvaller. De Bruyne wordt al een tijdje gevolgd door Chelsea, maar hoeft niet per se al deze zomer naar Stamford Bridge. "Ik wil heel graag naar Chelsea, maar het belangrijkste is dat ik volgend seizoen aan spelen toe kom. Die garantie kan Chelsea mij niet bieden, Anderlecht wel. Ook in Europa: in de Europa League."

"Ik weet ook dat Genk Champions League kan spelen, maar dan moet het wel twee voorrondes overleven. Eerlijk, in een constructie met Chelsea zie ik Anderlecht als een goeie springplank in mijn carrière", aldus de aanvaller. Hij hoopt dat de clubleiding van Racing Genk een eventuele transfer niet zal blokkeren. "Ik moet met Genk en mijn manager nog eens alle opties bekijken, maar als ik me sportief en financieel kan verbeteren, hoop ik dat Genk me niets in de weg zal leggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen