Excelsior haalt doelman Deckers op bij Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 juni 2011 – Doelman Jordy Deckers stapt over naar Excelsior. De 21-jarige doelman is afkomstig van Ajax, waar hij het afgelopen seizoen deel uitmaakte van de beloftenploeg. Hij heeft een contract voor één seizoen getekend bij de ploeg uit Kralingen.

Eerder stond Deckers onder contract bij onder meer AZ en Telstar. Bij Excelsior hoopt hij zijn debuut in de Eredivisie te kunnen maken. "Hopelijk ga ik aan spelen toekomen. Ik wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Ik heb bij AZ wel een stuk of acht keer op de bank gezeten, maar wacht nog op mijn eredivisiedebuut. Hopelijk gaat dat nu gebeuren", zegt hij op de website van SEG, dat zijn belangen behartigt.

Deckers stond maar één jaar onder contract bij Ajax en hoewel het sportief niet bracht waar hij op hoopte, zegt hij zich ontwikkeld te hebben. "Ik heb bij Jong Ajax weinig gespeeld, maar wel veel geleerd. Ik ben gegroeid, zeker als persoonlijkheid. Daarvoor moet ik trainers René Stam, Gery Vink en Yannis Anastasiou bedanken."

Reacties

gerelateerd