Japan
1 – 1
Kroatië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Mathijsen voor twee seizoenen naar Malaga'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 juni 2011 – Ruud van Nistelrooy krijgt bij Malaga CF gezelschap van nog een Nederlander. Joris Mathijsen, voormalig teamgenoot van Van Nistelrooy bij Hamburger SV, tekent volgens diverse media een tweejarig contract bij de Spaanse club.

Naar verluidt is Mathijsen donderdagochtend in Malaga gearriveerd voor een medische keuring. Als dat geen problemen oplevert, kunnen daarna de laatste details van de overstap in orde gemaakt worden. Bij Hamburger SV had Mathijsen nog een contract tot 2012, maar de Duitse club liet eerder al weten dat hij mocht vertrekken.

De transfer van de 31-jarige Mathijsen naar Malaga is mogelijk een teleurstelling voor Ajax. In Amsterdam was de international één van de belangrijkste kandidaten om Jan Vertonghen op te volgen, indien de Belg deze zomer vertrekt uit de ArenA.

Mathijsen speelde sinds medio 2006 voor Hamburger SV, daarvoor kwam hij uit voor Willem II en AZ. De verdediger is al jarenlang een vaste waarde in Oranje. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd