Nuchtere Roorda gevleid door interesse Utrecht

15 juni 2011, 18:32   Bijgewerkt: 15 juni 2011, 19:19

Geert Arend Roorda heeft na een sterk half seizoen bij Excelsior niet te klagen over een gebrek aan interesse. De 23-jarige middenvelder, die door SC Heerenveen uitgeleend werd aan de Kralingers, staat in de belangstelling van FC Utrecht en NEC. Toch is er een kans dat Roorda volgend seizoen gewoon weer in het Abe Lenstra Stadion is te bewonderen.

De middenvelder, die tot dusver onder Ron Jans geen gelukkige tijd kende bij de Friezen, lijkt in een tweede kans te geloven na een gesprek met de technisch directeur Johan Hansma van Heerenven. "Het gevoel dat de directie me heeft gegeven, is dat ze veel respect en vertrouwen in me hebben", laat Roorda weten in VI.

"Er is de laatste weken heel veel op me afgekomen. De komende periode moet ik alles rustig op een rijtje zetten, waarna ik een keuze maak. Ik heb nog een contract voor één seizoen in Heerenveen, dat speelt natuurlijk ook mee, maar het vertrouwen dat ze in me hebben uitgesproken was erg groot", gaat de middenvelder verder.

De interesse van Utrecht en NEC vleit Roorda, maar de Fries blijft er rustig onder. "Dat is een nieuwe situatie, maar ik raak er niet van in de war. Het afgelopen halfjaar heb ik bij Excelsior laten zien dat ik een meerwaarde voor een club in de Eredivisie kan zijn. Ook zoals ik het zelf zie, voor Heerenveen. Natuurlijk hoor ik dat FC Utrecht me wil hebben. Een mooie ambitieuze club. En dat Alex Pastoor me mee wil nemen naar NEC, is een beloning voor onze goede samenwerking bij Excelsior."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen