Heerkes volgt Gall op als trainer van Veendam

Koen Freriks
13 juni 2011, 22:01   Bijgewerkt: 13 juni 2011, 22:21

Gert Heerkes heeft in BV Veendam een nieuwe club gevonden. De trainer volgt in het noorden Joop Gall op, die Go Ahead Eagles onder zijn hoede zal nemen. 

Veendam kon Heerkes een aanbieding doen, nadat spits Michael de Leeuw verkocht was aan De Graafschap. De eerstedivisionist is daardoor voor even uit de financiële problemen. Heerkes was eerder werkzaam bij Heracles Almelo en zat tot voor kort op de bank bij Willem II. "Ik heb vijf weken thuis kunnen uitblazen en dat vind ik lang genoeg", zegt Heerkes tegen Voetbal International

"Ik ben blij dat ik komend seizoen weer een club heb en ik denk dat ik als Hardenberger goed bij de club pas. In Brabant klikte het ook wel, maar qua karakter pas ik beter bij de cultuur in het Noorden."

Heerkes ziet perspectief bij Veendam. "In Tilburg ging na het afwenden van het faillissement de halve selectie weg. In Veendam blijft de selectie nagenoeg intact, dat zorgt toch voor rust. Ik weet dat er financieel niet veel mogelijk is, maar het voortbestaan van de club is in elk geval gewaarborgd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen