Gehavend Mexico ook tegen Costa Rica foutloos

13 juni 2011, 08:41

Mexico ondervindt vooralsnog weinig hinder van de positieve dopingtest die vijf internationals aflegden en derhalve werden geschorst voor de Concacaf Gold Cup. Zondag (lokale tijd) zetten de Mexicanen ook hun derde poulewedstrijd om in winst. Costa Rica ging er in Chicago met 4-1 aan.

Mexico, waar PSV’er Francisco Rodriguez één van de geschorsten is, had aan één helft genoeg om zijn productie te realiseren. Andres Guardado (2), Marquez en Pablo Barrera waren trefzeker voor de ploeg van basisspeler Hector Moreno (AZ). Costa Rica, met de begeerde FC Twente-speler Bryan Ruiz in de basisploeg, maakte na zeventig minuten nog wel de eretreffer via Marcos Urena.

Door dit resultaat komt Mexico op de volle negen punten, waarmee het overtuigend poulewinnaar is. Costa Rica voegt zich ondanks het pak slaag ook bij de laatste acht. Het heeft vier punten. Dat geldt ook voor El Salvador, dat uithaalde tegen Cuba (6-1). Dat land wordt op basis van de doelcijfers echter derde. Hierdoor moet het hopen dat het één van de twee beste nummers drie wordt. Cuba eindigt kansloos onderaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen