'Ruiz voor zeven miljoen euro naar Benfica'

11 juni 2011, 10:43   Bijgewerkt: 11 juni 2011, 10:51

FC Twente raakt Bryan Ruiz kwijt aan Benfica. Het Portugese, doorgaans goed ingelichte, Correio da Manha meldt dat de Costaricaanse aanvaller een contract voor vijf seizoenen heeft getekend bij de topclub uit Lissabon. De Tukkers zouden zeven miljoen euro voor hem ontvangen.

Ruiz kwam in de zomer van 2009 naar Enschede. De 25-jarige international werd voor circa vijf miljoen euro overgenomen van AA Gent. Bij Twente groeide hij meteen uit tot een sensatie en had hij een groot aandeel in de behaalde landstitel in 2010. 

Afgelopen zomer stond Ruiz al in de belangstelling van meerdere clubs. Met name Sevilla was erg geïnteresseerd, maar Twente wist hem in de Grolsch Veste te houden. Deze zomer dus niet, waarschijnlijk. Ruiz zal naar verluidt meer dan een ton per maand gaan toucheren bij Benfica, de Portugese nummer twee van het voorbije seizoen. Zijn contract in Twente loopt nog tot medio 2013.

Volgens FC Twente is het bericht in de Portugese ochtendkrant ‘onzin’, zo twitteren diverse redacteuren uit het Enschedese journaille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen