Manager Lukaku: "Hij begint 'gewoon' bij Paars-Wit"

10 juni 2011, 18:03   Bijgewerkt: 10 juni 2011, 18:35

Hoewel Anderlecht rekening houdt met een vertrek van Romelu Lukaku, lijkt het erop dat de spits in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 'gewoon' aan zal sluiten bij de Belgische club. Lukaku wordt nadrukkelijk in verband met gebracht met een overgang naar Chelsea, maar de zaakwaarnemer van de talentvolle aanvaller Cristophe Henrotay verwacht op korte termijn nog geen klinkende champagneglazen.

"Van een topoverleg tussen Anderlecht en Chelsea is er nog geen sprake geweest. Ik ga wel binnenkort eten met de manager van Anderlacht, maar daar moet je niks achter zoeken", laat Henrotay weten aan Het Belang van Limburg.

De zaakwaarnemer realiseert zich dat Lukaku niet voor een appel en een ei valt op te halen bij zijn huidige club. "Hij kost wat meer dan twee miljoen, hé. Dan duurt het wat langer. Chelsea? Die hebben eerst een coach nodig. Je hebt eerst een motor nodig vooraleer je er olie in kunt gieten. En met andere clubs waren er alleen verkennende gesprekken. Zoals de kaarten nu liggen, zal Lukaku op 24 juni bij Anderlecht beginnen te trainen."

Volgens Henrotay hoopt Paars-Wit op een langer verblijf van de Rode Duivel. "Als Anderlecht hem levenslang kan houden, dan gaan ze niet lang twijfelen. Maar het wil wel vermijden dat ze in augustus nog een dure vervanger moeten aantrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen