Anderlecht-manager: "We gaan uitpakken"

Ger
10 juni 2011, 00:14

Van de Belgische topploegen toonde Club Brugge zich de afgelopen weken zeer actief op de transfermarkt. De werkgever van trainer Adrie Koster trok onder meer Björn Vleminckx en Fredrik stenman aan. Bij Anderlecht bleet het rustig, maar volgens manager Herman van Holsbeeck hebben de Brusselaars nog enkele verrassingen in petto.

"Het bestuur krijgt veel kritiek, maar we weten wat we moeten doen. Ik hoor ook veel namen en we weten wat we moeten doen om enkele spelers naar Anderlecht te halen. Het is een puzzel, maar ik ken alle stukjes en ik weet hoe ze in elkaar passen", zegt Van Holsbeeck in Het Belang van Limburg. "We zullen veel mensen verbazen met de ploeg die we zullen samenstellen. Anderlecht zal uitpakken, geloof me."

Mogelijk brengt een lucratieve verkoop van Romelu Lukaku de bal aan het rollen. De jonge aanvaller staat in de belangstelling van enkele Engelse clubs. "De transfer van Lukaku is bepalend voor veel andere dossiers", weet Van Holsbeeck. "We onderhandelen met verschillende grote clubs over Lukaku. Het kan snel gaan of nog even aanslepen. Maar als hij vertrekt, huren we hem volgend seizoen zeker niet van zijn nieuwe club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen