Dankbare Carcela: "Had dood kunnen zijn"

9 juni 2011, 14:25   Bijgewerkt: 9 juni 2011, 14:40

Het gaat de goede kant op met Mehdi Carcela. De middenvelder van Standard Luik raakte vorige maand zwaargeblesseerd in de beslissingswedstrijd om de titel tegen Racing Genk, nadat een tegenstander hem vol tegen zijn gezicht trapte. Hij liep diverse breuken op en lag lang in het ziekenhuis, maar is bijna weer de oude.

In diverse Franstalige Belgische kranten zegt Carcela dat hij zich niets meer van de overtreding kan herinneren. "Ik weet helemaal niets meer van het incident. Mijn eerste 'souvenir' aan de vreselijke blessure was een onderzoek onmiddellijk na mijn aankomst in het ziekenhuis. Ik besef dat ik veel geluk heb gehad. Dankzij God leef ik nog. Ik had immers dood kunnen zijn", aldus de 21-jarige Marokkaan.

"De gebeurtenissen hebben mijn leven veranderd", vervolgt de middenvelder. "Het was de moeilijkste periode van mijn leven. Ik zal nooit meer dezelfde zijn."

Bij de brute trap van tegenstander Chris Mavinga liep Carcela zware breuken op aan zijn neus, jukbeen en kaakbeen. Ook raakte hij vijf tanden kwijt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen