Manchester gelijk, Van Nistelrooy mist strafschop

1 mei 2006, 23:36

Het zijn zware tijden voor Manchester United. Twee dagen na de pijnlijke 3-0 nederlaag tegen Chelsea en de nog pijnlijkere blessure van Wayne Rooney, slaagde de ploeg er in eigen stadion niet in om Middlesbrough te verslaan. Het duel op Old Trafford eindigde in 0-0, mede omdat Ruud van Nistelrooy in de tweede helft een strafschop miste.

Manchester, dat een uiterst gezapige wedstrijd speelde, kreeg de strafschop omdat Middlesbrough-speler Lee Cattermole hands gemaakt had in zijn eigen strafschopgebied. Nadat Van Nistelrooy het buitenkansje om zeep geholpen had, sukkelde het bloedeloze duel richting het laatste fluitsignaal. Middlesbrough was hierbij vooral blij dat het, met het oog op de UEFA Cup-finale volgende week woensdag in Eindhoven, geen personele schade opliep.

Eerder op de avond had Arsenal wél drie punten gepakt. De Londenaren wonnen bij Sunderland met 0-3. Henry was met twee assists en een doelpunt de grote man bij Arsenal, waar Robin van Persie en Dennis Bergkamp in de slotfase invielen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen