Van den Bergh nu alweer weg bij Lienden

6 juni 2011, 09:08   Bijgewerkt: 6 juni 2011, 09:16

Na amper een week is het al tot een breuk gekomen tussen FC Lienden en Ricky van den Bergh. Het tweejarige contract van de middenvelder (30) bij de ploeg uit de Topklasse is in onderling overleg ontbonden, meldt de club.

"We zijn, zoals dat heet, in goed onderling overleg overeengekomen dat we niet samen verder gaan", zegt Nico Wagenvoort namens FC Lienden in Dagblad de Gelderlander. Over de redenen voor de plotselinge breuk is hij kort. "Vrijdagavond hebben we contact gehad met Van den Bergh. Naar aanleiding van dat telefoontje zijn we zaterdagochtend om de tafel gaan zitten. Het was snel duidelijk dat het weinig zin had om verder te gaan. Persoonlijke omstandigheden van Van den Bergh liggen daaraan ten grondslag, daar kan en wil ik niet verder over uitweiden."

Van den Bergh liet een week geleden, tijdens zijn presentatie bij Lienden, nog weten dolblij te zijn met zijn overstap. "Ik ben helemaal klaar met de gluiperige wereld van het betaald voetbal. Bij FC Lienden hoop ik in de topklasse het plezier in het spelletje, dat ik bij ADO Den Haag en Sparta de laatste jaren volkomen ben verloren, terug te vinden. Een frisse wind, dat is precies wat ik nodig heb", zei de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen