Sparta haalt Jeroen en Mark Veldmate binnen

31 mei 2011, 17:42   Bijgewerkt: 31 mei 2011, 17:49

De gebroeders Veldmate spelen vanaf komende zomer in Rotterdam. Verdediger Jeroen (22) en zijn vier oudere broer Mark hebben een tweejarig contract getekend bij Sparta. Jeroen is afkomstig van FC Groningen, Mark van Helmond Sport.

"Jeroen is een talentvolle linker centrale verdediger. Hij heeft wedstrijden nodig voor zijn ontwikkeling. Bij FC Groningen is er veel concurrentie op zijn positie, daarom is het goed dat hij zich verder kan ontwikkelen bij Sparta", zegt directeur Wiljan Vloet op de website van zijn club. "Mark is een aanvallend ingestelde speler, die zowel als aanvallende middenvelder of als rechterspits kan spelen. Hij heeft het afgelopen seizoen prima gedaan bij Helmond Sport en heeft scorend vermogen. We zijn blij met beide spelers die passie uitstralen en prima passen binnen de ambitie van Sparta."

Sparta heeft met FC Groningen afgesproken dat de club uit de Martinistad de optie heeft om Jeroen volgend jaar, onder bepaalde voorwaarden, terug te halen. Mark en Jeroen Veldmate zijn de zoons van FC Groningen-directeur Henk Veldmate.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen