De Fauw hard op weg naar Zulte-Waregem

Ger
25 mei 2011, 21:23

Davy de Fauw is komend seizoen vrijwel zeker in de Belgische competitie actief. De verdediger heeft overeenstemming bereikt met Zulte-Waregem. Het wachten is op een akkoord tussen de club uit het Regenboogstadion en zijn huidige werkgever Roda JC.

De 29-jarige De Fauw verliet in 2001 de reserves van Club Brugge voor Sparta. Na vijf jaar vertrok de Belg naar Roda JC. Mocht de verdediger bij Zulte-Waregem een verbintenis ondertekenen, dan maakt hij komend seizoen zijn debuut maken in de hoogste klasse van zijn geboorteland.

"Het is al in grote lijnen rond. Het was altijd al mijn doel om naar België terug te keren en nu krijg ik die kans. Zulte Waregem is erg ambitieus", geeft De Fauw toe aan Sporza. "Ik ben al lange tijd aanvoerder bij Roda en was dat ook bij Sparta en in de jeugd bij Club Brugge. In dat opzicht kan dit het perfecte plaatje zijn."

Zulte-Waregem maakte eerder op de dag bekend met trainer Darije Kalezic het nieuwe seizoen in te gaan. De Zwitserse Bosniër kreeg geen nieuw contract aangeboden bij De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen