Veendam geeft 3-0 voorsprong uit handen

19 mei 2011, 21:57   Bijgewerkt: 19 mei 2011, 22:04

BV Veendam heeft een unieke kans laten liggen om de play-off tegen Helmond Sport voortijdig te beslissen. Op eigen veld namen de Groningers een 3-0 voorsprong, maar na rust het ging alsnog mis: 3-3. Cambuur versloeg FC Zwolle met 2-1.

De problemen van BV Veendam begonnen vlak na rust, toen Michael de Leeuw een rode kaart kreeg. De tot dat moment superieure ploeg van Joop Gall begon te wankelen en dat werd alleen maar erger toen Pavel Cmovs niet veel later zijn eigen doelman passeerde. Een fantastische knal van Daniel Guijo Velasco bracht Helmond Sport op 3-2, waarna Mark Veldmate een kwartier voor tijd ook de 3-3 maakte.

Een stukje verderop, in Leeuwarden, deed SC Cambuur uitstekende zaken. Tegen FC Zwolle kwamen de Friezen met 0-1 achter, maar door twee goals van Mark de Vries won de thuisploeg met 2-1. De winnende treffer viel in de laatste minuut.

De returns van beide wedstrijden zijn komende zondag. Cambuur of Zwolle treft daarna VVV of FC Volendam, de winnaar van de tweestrijd tussen Veendam en Helmond Sport strijdt in de finale met Excelsior of FC Den Bosch om een eredivisieticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen