Bosz: "Groningen goed voetballende ploeg"

18 mei 2011, 18:09

Donderdag begint Heracles Almelo voor het tweede jaar op rij aan de play-offs. Op het kunstgras in het Polman Stadion ontvangt de ploeg van coach Peter Bosz FC Groningen. Vorig seizoen eindigde het seizoenstoetje al na één ronde voor het team uit Overijssel. Bosz hoopt dat het dit jaar beter gaat.

“Wij hechten heel veel waarde aan de play-offs, omdat we Europees voetbal kunnen halen", aldus Bosz op de Heracles-website. "Als je de play-offs eenmaal bereikt hebt is het met vier wedstrijden de kortste weg. Het is geweldig als je het kunt halen, we beginnen allemaal op nul. We gaan proberen te doen waar we goed in zijn.”

Bosz wil in een goede uitgangspositie naar de Euroborg te gaan, waar zondag de return plaatsvindt. “Dat zou geweldig zijn. We hebben het hele seizoen geknokt voor het maximaal haalbare en nu kunnen we in twee weken de kroon op het werk zetten. Of we het halen weet ik niet, maar we gaan er alles aan doen om het te halen. Daarom vertrekken we straks al naar een hotel.”

Bosz, die de beschikking heeft over een fitte selectie, is onder de indruk van FC Groningen. “Ze hebben een geweldig seizoen achter de rug, met name voor de winterstop deden ze het fantastisch. Halverwege stonden ze volgens mij derde. Daarna kwamen ze in een moeilijke periode, maar de laatste weken spelen ze weer goed. Ze wonnen met 2-4 in Den Haag en hadden afgelopen weekend ook van PSV kunnen winnen. FC Groningen is een goed voetballende ploeg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen