Castaignos: "Bij Inter een topspeler worden"

16 mei 2011, 10:31   Bijgewerkt: 16 mei 2011, 10:37

Voor Luc Castaignos kwam zondag een eind aan het hoofdstuk-Feyenoord. Tegen NEC speelde hij zijn voorlopige laatste wedstrijd voor de Rotterdamse club. Hij scoorde (1-1), maar het was niet voldoende om de play-offs te bereiken.

Castaignos hield daardoor gemengde gevoelens over aan zijn afscheidswedstrijd. "Als spits wil je altijd scoren, maar ik had gehoopt met Europees voetbal afscheid te nemen. In de tweede seizoenshelft ging het bij ons veel beter dan voor de winterstop, maar we waren niet constant genoeg", zegt hij op de website van Feyenoord.

De 18-jarige spits, die dit seizoen het respectabele aantal van vijftien competitiegoals maakte, is klaar voor de volgende stap in zijn carrière. "Ik heb het hier altijd enorm naar mijn zin gehad. De keuze voor Inter was een keuze op gevoel. Ik hoop dat ik daar een betere voetballer kan worden. Natuurlijk heb ik enorm veel zin om die kant op te gaan en mezelf te ontwikkelen als voetballer. Ik wil een topspeler worden."

Castaignos is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van Feyenoord en maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal. Naar verluidt ontvangt de Rotterdamse club een transfersom van enkele miljoenen euro's voor de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen