Roda wellicht zonder Junker tegen Heerenveen

13 mei 2011, 17:47

Roda JC Kerkrade moet het zondag in de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen SC Heerenveen, wellicht zonder clubtopscorer Mads Junker stellen. De Deense spits heeft al een aantal dagen een griepje onder de leden, waardoor hij niet meetrainde. Zaterdag wordt besloten of hij al dan niet kan spelen tegen de Friezen.

Roda JC is al zeker van de play-offs om Europees voetbal, toch hoopt coach Harm van Veldhoven dat Junker inzetbaar is. “We willen graag vijfde worden en bovendien aantonen dat de nederlaag tegen NEC (5-0, red.) een incident was", zegt de coach in De Limburger. “Ik kijk nu niet naar een eventuele tegenstander in de play-offs, maar vind het wel belangrijk dat we eerst uit kunnen spelen.” Daarvoor moet zijn ploeg als vijfde of zesde eindigen in de Eredivisie. Junker is in de eerste play-offwedstrijd niet beschikbaar. Hij heeft een schorsing meegenomen uit het vorige seizoen.

Ruud Vormer en Rob Wielaert zijn tegen Heerenveen sowieso niet beschikbaar. Het duo zit op het strafbankje. Ook Przemyslaw Tyton (schouder), Vincent Lachambre (knie) en Antonio Stankov (enkel) zijn dit weekend niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen