Rutten: "Vol gaan voor tweede plaats"

13 mei 2011, 14:26   Bijgewerkt: 13 mei 2011, 14:32

Je zou het bijna vergeten door alle aandacht voor Ajax-Twente, maar PSV kan één van beide titelpretendenten nog naar de derde plaats duwen. De landstitel is niet meer haalbaar voor de Eindhovenaren, maar bij winst op FC Groningen is de ploeg wel zeker van de tweede plaats en een ticket voor de Champions League.

"Het is een teleurstelling dat we geen kampioen worden, maar de tweede plaats is het hoogst haalbare dus daar moeten we vol voor gaan", zegt Fred Rutten, de coach van PSV, op de website van zijn ploeg. Hij verwacht een heel open wedstrijd in de Groningse Euroborg. "Er zijn twee ploegen die moeten winnen. Wij willen Champions League-voetbal halen, FC Groningen kan nog vierde worden. Het wordt een lastige wedstrijd, we zullen heel goed moeten voetballen om resultaat te boeken."

PSV mist in FC Groningen de geschorste Balazs Dzsudzsak. Rutten wil nog niet zeggen hoe hij dat gaat opvangen. "Jammer dat Balazs er niet bij is. Vandaag en in de oefenwedstrijd tegen Willem II hebben we wat andere jongens daar laten spelen. Er zijn een aantal opties, maar daar wil ik nog even rustig over nadenken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen