Cruijff: "Beker vooral leuk voor statistieken"

Cruijff: "Beker vooral leuk voor statistieken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 mei 2011 – Johan Cruijff doet in zijn column in De Telegraaf zijn best om de nederlaag van Ajax in de bekerfinale tegen FC Twente (3-2) te relativeren. Het draait allemaal om het kampioenschap, benadrukt de legendarische nummer veertien. 

"Natuurlijk was de bekerfinale boeiend en een echte wedstrijd. Toch blijft het vooral leuk voor de statistieken. FC Twente mag nu tot zondag roepen dat ze een beker hebben gewonnen, maar daar houdt het verder mee op", bagatelliseert het toekomstige bestuurslid van Ajax de knappe bekerwinst van de ploeg uit Enschede. 

"Ik wil er vooral mee zeggen, dat hoe leuk en spannend de bekerfinale ook was, die ene wedstrijd er toch achter zit. Het laatste competitieduel waarin niet alleen over de landstitel wordt beslist, maar waarschijnlijk ook wie er wel en niet in de Champions League mag uitkomen. Dáár komt het zondag op aan", besluit hij.

Reacties

gerelateerd