Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Preud'homme: "Volgende week ander duel"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 mei 2011 – Op basis van de fraaie bekerfinale tussen FC Twente en Ajax (3-2) mogen geen conclusies worden getrokken voor de volgende ontmoeting tussen de twee rivalen in de Eredivisie. "Het zijn twee op zich staande wedstrijden", zei de winnende trainer, Michel Preud'homme. "Dat heb ik vooraf ook al gezegd."

Volgende week gaat FC Twente op bezoek in de ArenA, met als inzet de landstitel. Preud'homme: "Dit was op neutraal terrein en diende er gewonnen te worden. Volgende week heeft Ajax het thuisvoordeel, maar hebben wij aan een gelijkspel genoeg. Wij hebben vertrouwen, Ajax wil revanche. Wat een voordeel is? Volgende week weten we het."

De Belgische trainer had verder eigenlijk alleen maar complimenten. "Ik hoor wel eens dat de Eredivisie weinig voorstelt en dat de beker niet belangrijk is. In dit duel zijn twee topteams er vol voor gegaan. Datzelfde geldt voor alle trainers. Verder waren beide supportersgroepen geweldig. Het was gewoon een prachtige avond." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd