Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Brama: "Stuk kan het seizoen niet meer"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 mei 2011 – Twee prijzen heeft FC Twente dit seizoen al op zak, de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker. Toch was na de gewonnen bekerfinale tegen Ajax van euforie nog geen sprake. Ook bij de Tukkers draait alles om zondag, als de titel op het spel staat.

Maar ongeacht de uitkomst van de laatste competitiewedstrijd kan van een slecht seizoen natuurlijk al niet meer gesproken worden, vindt Wout Brama. "Stuk kan ons seizoen niet meer, nee", zei hij desgevraagd tegen FCUpdate.nl. "We gaan vol voor de titel, dat lijkt me duidelijk. En als we verliezen zal ik echt wel met een klotegevoel op vakantie gaan, maar toch hebben we ook dan natuurlijk een heel mooi jaar gehad."

Of het resultaat van de bekerfinale meespeelt in aanloop naar het duel van zondag in de Amsterdam ArenA, weet Brama niet. "Lastig te zeggen. Je kan zeggen dat wij een lekker gevoel overgehouden hebben aan deze overwinning, maar ook dat Ajax nu juist uit zal zijn op sportieve revanche. Je kan het op beide manieren uitleggen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd