Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Alderweireld: "Beker kan me gestolen worden"

Alderweireld: "Beker kan me gestolen worden"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 mei 2011 – Toby Alderweireld had na de verloren bekerfinale tegen FC Twente weinig moeite om zijn zinnen te verzetten. Na een zinderende strijd verloor Ajax na verlenging met 3-2 van de Tukkers. Maar het draait om volgende week, benadrukte hij.

"De beker is leuk, maar die heb ik vorig seizoen al gewonnen. Hij kon me nu gestolen worden, het gaat om de titel", stelde hij tegen FCUpdate.nl. Volgende week heeft Ajax thuis tegen FC Twente aan een overwinning genoeg om eindelijk weer kampioen van Nederland te worden. "Dat is het belangrijkste. Natuurlijk is dit verlies zuur, maar het geeft ons alleen maar extra motivatie om kampioen te worden." 

Volgens Alderweireld zijn er voldoende redenen om de competitiewedstrijd tegen de Tukkers met vertrouwen tegemoet te zien. "We hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen tegen Twente. Tot die 1-2 van Wout Brama hadden wij het beste van het spel. Het is alleen jammer dat Twente iets te gemakkelijk op 1-2 kwam, vlak voor rust. Dat was het breekpunt in de wedstrijd, dat gaf Twente weer vertrouwen."

Ook Jan Vertonghen, Alderweirelds maatje in het hart van de verdediging, kon vrij eenvoudig over het verlies van de bekerfinale heen stappen. "Ik kan slecht tegen mijn verlies, altijd. Zelfs op trainingen. Maar deze nederlaag kan ik wel relativeren, ja." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd