Wisgerhof niet bang voor eventuele rode kaart

6 mei 2011, 16:23   Bijgewerkt: 6 mei 2011, 16:45

Spelers van Ajax of FC Twente die in de bekerfinale een directe rode kaart krijgen, missen de allesbeslissende competitiewedstrijd van volgende week in de ArenA. Maar met de handrem er op gaat Twente zeker niet spelen, benadrukt aanvoerder Peter Wisgerhof. Hij vindt de beker te belangrijk om te laten versloffen.

"Als er een tegenstander doorbreekt, gaat hij desnoods naar de grond. Ik wil die beker gewoon winnen. Ik ga een duel niet in met het idee dat ik geschorst kan worden voor die laatste competitiewedstrijd. We hebben een brede selectie. Dan moet iemand anders volgende week maar tegen Ajax spelen", zegt hij.

Wisgerhof weigert de KNVB Beker, die hij nog nooit won, een bijzaak te vinden. "Natuurlijk is de titel belangrijk. Maar veel van onze spelers hebben die beker ook nog nooit gewonnen. We gaan er dus voor. Die bekerfinale leeft echt bij ons."

Opvallend genoeg zei Ajax-aanvoerder Jan Vertonghen, die evenals Weisgerhof aanschoof voor een perspraatje in Zeist, ongeveer het omgekeerde. "Als er een tegenstander doorbreekt, haal ik hem in of vertrouw ik op onze keeper. Ik wil uiteraard geen rode kaart en schorsing oplopen. Maar we willen die beker zeker winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen