Mbokani nergens welkom: "Soms zit het tegen"

6 mei 2011, 09:38   Bijgewerkt: 6 mei 2011, 09:45

Dieumerci Mbokani kent niet bepaald de beste periode uit zijn carrière. De aanvaller is bij zowel de nationale ploeg van Congo als zijn club VfL Wolfsburg niet meer welkom. En ook bij AS Monaco, dat Mbokani dit seizoen verhuurde aan Wolfsburg, zit men niet op de Afrikaan te wachten. "Soms zit het tegen", reageert hij nuchter.

Mbokani reageert tegenover het Belgische Sudpresse nuchter op zijn problemen. "Zo is het leven, dat kun je niet veranderen. Er zijn momenten in het leven dat alles lukt en soms zit alles tegen", zegt de oud-spits van Standard Luik filosofisch. 

Hij geeft vooral anderen de schuld van zijn problemen. "Het ging goed in Wolfsburg tot Felix Magath kwam. Ik heb nooit het vertrouwen gekregen van hem. Bij Congo heb ik een probleem met de bondscoach Nouzaret. Hij zegt dat ik mijn shirt heb weggegooid, maar dat is een leugen. Maar als er een nieuwe bondscoach komt en hij vraagt mij om terug te komen, dan zeg ik meteen ja. Ik houd van mijn land."

De grote vraag is: wat nu? Mbokani weet het zelf ook niet. "Ik weet nog niet waar ik volgend seizoen speel. Ik besef ook wel dat mijn seizoen niet echt gelukt is. Maar ik kan je garanderen dat ik mijn kwaliteiten niet verloren heb. Volgend seizoen zul je weer de echte Mbokani op de velden zien", belooft de 25-jarige aanvaller.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen