Seuntjens verruilt armlastig RBC voor Den Bosch

5 mei 2011, 17:42   Bijgewerkt: 6 mei 2011, 15:29

De toekomst van RBC Roosendaal in het profvoetbal hangt aan een zijden draadje. Maar of de Brabanders nou degraderen of niet, Ralf Seuntjens blijft behouden voor het betaald voetbal. De 22-jarige spits verruilt RBC komende zomer namelijk voor FC Den Bosch, waar hij een contract tot medio 2014 heeft getekend.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn van Den Bosch is verheugd met de komst van Seuntjens: “Hij is een grote, sterke, balvaste spits die de voorbije jaren veel progressie heeft gemaakt. Hij laat met zijn kwaliteiten een elftal beter functioneren en heeft op onze scouts en tijdens de gevoerde gesprekken een gretige indruk op ons gemaakt. We hebben als technische staf veel vertrouwen in hem en zijn ervan overtuigd dat Ralf zich bij Den Bosch op uitstekende wijze verder zal ontwikkelen.’’

Seuntjens, die na dit seizoen transfervrij is, maakte in het seizoen 2008/09 zijn debuut in het betaald voetbal bij RBC. Deze jaargang kwam de Bredanaar in 27 duels tot zeven doelpunten voor de Roosendaalers in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen