Ruiz let niet op Ajax: "Boilesen? Ik ken hem niet"

Ger
5 mei 2011, 10:56   Bijgewerkt: 5 mei 2011, 11:47

Bryan Ruiz speelt met FC Twente de komende periode twee cruciale wedstrijden tegen Ajax. Toch ligt de Costaricaanse sterspeler van de Tukkers allerminst wakker van zijn mogelijke directe opponent.

"Wat ik van de nieuwe linksback van Ajax vind? Ik ken hem niet", zegt Ruiz in Sp!ts. "Nicolai Boilesen? De afgelopen weken heb ik niet naar de wedstrijden van Ajax gekeken, geen tijd voor gehad. Maar van de trainer krijg ik vandaag of morgen vast nog wel te horen wie hij is en wat zijn kwaliteiten zijn."

De aanvaller geeft aan mede door zijn nieuwe vriendin weer goed in zijn vel te steken. "Ik krijg er extra 'power' van. Vorig jaar was ik in de fanshop op zoek naar wat shirtjes, maar ik kon de juiste maten niet vinden. Toen kwam ik haar tegen en heeft ze me geholpen en daarna zijn we een keertje gaan lunchen."

{image-old[46682][left-half][]}"Ik was pas net gescheiden en nog niet toe aan een nieuwe relatie, dus hielden we het vriendschappelijk. Gewoon af en toe uit eten en naar de film, meer niet. Maar sinds een paar weken hebben we besloten een relatie aan te gaan."

Ruiz heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen actief is. "'Mijn zaakwaarnemer is er wel mee bezig, maar ik heb gezegd dat hij pas na het seizoen met berichten over geïnteresseerde clubs bij me mag aankloppen. Natuurlijk lees ik op internet dat clubs als Villarreal en Sevilla belangstelling hebben, maar wat op al die websites staat, zijn meestal alleen maar geruchten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen