Holman: "Vierde plaats zou prachtig zijn"

2 mei 2011, 08:34

AZ zette zondag een belangrijke stap richting Europees voetbal. Het won thuis met 5-1 van De Graafschap en zag bovendien concurrenten Roda JC Kerkrade en ADO Den Haag verliezen. Op de laatste speeldag heeft AZ nu aan één puntje voldoende om plek vier, en het felbegeerde ticket voor de Europa League, veilig te stellen.

"Op de vierde plaats eindigen zou ideaal zijn. Als je kijkt naar alle vertrokken spelers, kun je de vierde plaats als een prachtig resultaat zien. Het lijkt me fantastisch", zegt Brett Holman, één van uitblinkers tegen De Graafschap, op de AZ-website.

Over de wedstrijd tegen De Graafschap was Holman goed te spreken. "Ik ben dik tevreden. Sowieso als je de uitslagen op de andere velden bekijkt. Roda JC verliest dik bij NEC en ADO Den Haag verliest. Dan is alleen FC Groningen nog over als directe concurrent voor de vierde plaats. Het was vandaag een leuke wedstrijd voor ons. We haalden een hoog niveau en maakten een paar goede doelpunten."

Eén puntje tegen FC Utrecht volstaat over twee weken voor AZ om vierde te worden, maar daar wil AZ het niet op aan laten komen. "Ook volgende week tegen FC Utrecht gaan we voor de zege. Het is niks om steeds maar afhankelijk te zijn van andere wedstrijden. Na een lekker weekje rust gaan we keihard aan de bak in Utrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen