Janssen: "Zo is het eigenlijk ook leuker"

2 mei 2011, 07:00   Bijgewerkt: 1 mei 2011, 21:56

"Take it all", luidde de boodschap van de Twente-fans toen de ploeg het veld betrad voor de wedstrijd tegen Willem II. Dat kan nog steeds, twee finales tegen Ajax scheiden de Tukkers van de beker én landstitel. Dat kampioenschap kon het zondag al pakken, maar daar weigerden Ajax en PSV aan mee te werken. Nu valt de beslissing in twee directe confrontaties met Ajax. Prachtig, vindt Theo Janssen.

"Ik hield er al geen rekening mee dat het vandaag zou gebeuren", zegt Janssen na de 4-0 zege van FC Twente op Willem II tegen FCUpdate.nl. "Dit scenario is eigenlijk ook leuker. Die wedstrijd in de ArenA wordt prachtig, de druk staat er dan vol op."

"Het viel natuurlijk ook wel te verwachten, dat Ajax en PSV zouden winnen", vult Wout Brama aan. "Wij wisten dat we alleen naar onszelf konden kijken, wij moesten zorgen dat we onze wedstrijd zouden winnen. Dat hebben we goed gedaan."

Twee wedstrijden dus, twee finales. "Elk foutje kan dan beslissend zijn", weet Brama. "Natuurlijk staat de druk er op, maar dat is juist leuk. Daar doe je het voor. En we hebben bij Twente al wel laten zien dat we goed zijn in topwedstrijden."

De Jong

De Jong

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen