Galatasaray verliest stadsderby van Besiktas

30 april 2011, 22:27   Bijgewerkt: 1 mei 2011, 03:44

Galatasaray heeft zaterdag tegen Besiktas alweer de elfde nederlaag van het seizoen geleden in de Turkse competitie. Cim Bom Bom ging op bezoek bij stadgenoot Besiktas in Istanbul met 2-0 onderuit. Besiktas-Galatasaray, voorheen een topaffiche, is dit seizoen allesbehalve een sportieve kraker. Besiktas steeg door de winst naar de vijfde plaats in de Süper Lig. Galatasaray kent een dramatische voetbaljaargang en staat slechts dertiende.

De bezoekers waren in de eerste helft de betere ploeg, maar met name spits Milan Baros (foto) liet na om Galatasaray op voorsprong te zetten. De thuisclub sloeg na rust wel toe. Mehmet Aurelio en Simão wisten het net te vinden voor Karaktartallar en bezorgden hun club daarmee de drie punten.

Kasimpasa en Konyaspor degradeerden zaterdag uit de Süper Lig. Beide ploegen speelden met 2-2 tegen elkaar gelijk, waarmee beide teams het doodvonnis over elkaar voltrokken. Zowel Kasimpasa als Konyaspor is door het gelijke spel niet meer in staat om de 'veilige' vijftiende plek te bereiken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen