Kampioenschap met kanttekening voor QPR

30 april 2011, 18:45   Bijgewerkt: 30 april 2011, 19:13

Queens Park Rangers is zaterdag kampioen geworden van het Championship. De club uit London boekte een 0-2 uitoverwinning op Watford en is daardoor niet meer in te halen door nummer twee Norwich City, dat later dit weekend in actie komt. The R's keren na vijftien jaar weer terug in de Premier League. De Londenaren volgen met hun titel Newcastle United op als kampioen van de Engelse eerste divisie.

Adel Taarabt zette QPR na een kwartier op voorsprong. Tommy Smith maakte in de blessuretijd aan alle onzekerheid een einde door 0-2 eindstand op het scorebord te brengen. Hoewel  de ploeg van trainer Neil Warnock zaterdag de promotie bejubelde, kan de Engelse voetbalbond FA nog dwars gaan liggen. De bond heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijke fouten van de club bij het aantrekken van de Argentijn Alejandro Faurlin en de verlenging van diens contract. 

Als Queens Park Rangers schuldig wordt bevonden, kan de FA punten in mindering brengen en zou de club alsnog naast een plek in de Premier League kunnen grijpen. De FA buigt zich komende week over de zaak. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen