AZ: Martens kan spelen, Marcellis niet

29 april 2011, 14:58

Dirk Marcellis moet het thuisduel van AZ tegen De Graafschap laten schieten. De verdediger viel vorige week tegen Willem II uit met duizeligheidsverschijnselen en is daar nog niet volledig van hersteld, zegt coach Gertjan Verbeek.

"Nee, hij speelt zondag niet. We kunnen geen enkel risico met hem nemen. Dirk heeft nog steeds lichte hoofdpijn", aldus Verbeek op de website van zijn club. Over middenvelder Maarten Martens, die enkele weken uit de roulatie was door een diepe vleeswond, had hij beter nieuws. "Hij heeft vandaag voor het eerst volledig met de groep meegedaan. Maarten denkt van waarde te kunnen zijn, als hij geselecteerd wordt. Hij moest deze week even wat angst overwinnen, maar hij voelt zich nu vrij."

AZ staat momenteel op de belangrijke vierde plaats, maar voelt de hete adem van ADO Den Haag, Roda en FC Groningen in de nek. Daar is Verbeek echter niet te veel mee bezig, beweert hij. "We moeten niet bezig zijn met de anderen velden en ‘als dit…’ en ‘als dat…’. We moeten gewoon twee keer winnen, dan eindigen we als vierde. Concentreren op onze eigen wedstrijd is soms al lastig genoeg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen