La Ling: "Vorstelijk salaris voor Kubik in Rusland"

28 april 2011, 17:46

De samenwerking tussen ADO Den Haag en Frantisek Kubik blijft tot één seizoen beperkt. De Slowaakse huurling keert terug naar het AS Trencin van Tscheu La Ling, die hem meteen doorverkoopt aan het Russische Kuban Krasnodar. De linksbuiten heeft voor drie jaar getekend bij de nummer twee van de Premier Liga.

“Frantisek gaat in Rusland een vorstelijk salaris verdienen en wij als club incasseren een hoge transfersom. Dit is een mooie deal, al had ik hem liever nog een tijdje bij ADO gezien”, zegt La Ling in gesprek met Voetbal International. ADO kon echter niet aan de vraagprijs voor Kubik voldoen.

ADO hield al rekening met een vertrek van Kubik, want enkele weken geleden lijfde het Marc Höcher van Helmond Sport in. De aanvaller tekende voor twee seizoenen in het Forepark, maar de transfer staat op losse schroeven. Zijn zaakwaarnemer en hij gaan niet akkoord met een aantal secundaire voorwaardes in het contract. ADO, dat zich van geen kwaad bewust is, en het kamp-Höcher praten binnenkort verder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen