QPR moet champagne nog in ijskast laten

25 april 2011, 18:15   Bijgewerkt: 25 april 2011, 19:32

Queens Park Rangers dacht maandagavond na een vroege openingsgoal van Wayne Routledge in het duel tegen Hull City het kampioenschap van de Championship binnen te hebben. Een late treffer van Avid Amoo namens de bezoekers zorgde er echter voor dat het feestje van QPR even werd uitgesteld.

Amoo kreeg het thuispubliek negen minuten voor tijd stil, door de eindstand van 1-1 op het scorebord te brengen. Omdat de nummers twee en drie in de Engelse eerste divisie, te weten Norwich City en Cardiff City, wel wisten te winnen, kon de kurk nog niet van de champagne. Norwich won thuis met 3-2 van Derby County. Cardiff boekte een 1-0 uitzege bij Preston North End.

De koploper van de Championship heeft met nog twee speelronden te gaan vijf punten voorsprong op Norwich. Het gat naar Cardiff bedraagt zes punten. De nummers één en twee promoveren automatisch naar de Premier League. De kans dat Cardiff QPR nog van directe promotie kan afhouden is minimaal, aangezien de club uit Wales ook nog een negatief doelsaldo van dertien heeft. De nummers drie tot en met zes spelen play-offs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen